Storing?
Algemeen0314 - 621 906
VMS0314 - 621 885

Bedrijfsmanagement zoals het hoort te zijn.

DelPro™ Farm Manager is het ideale systeem voor veehouders die een professionele bedrijfsmanagementoplossing wensen waarmee gegevens van verschillende bedrijfszones kunnen worden bewaakt, geregistreerd en geanalyseerd, teneinde de besluitvorming te verbeteren.

Het meest geavanceerde procesmanagementsysteem dat momenteel beschikbaar is

Met DelPro™ Farm Manager komen de verschillende onderdelen van uw veehouderij bij elkaar in één gecentraliseerd systeem. Het biedt ongeëvenaarde hulpmiddelen voor gegevensopslag, rapportage en analyse, waardoor de dagelijkse besluitvormingsprocessen op melkveebedrijven worden vereenvoudigd.

De functies omvatten van alles, uiteenlopend van de productie van automatische lijsten voor de dierenarts en overzichtsrapporten van de veestapel en het melksysteem, tot de geregistreerde kunstmatige inseminatie en de berekende voerrantsoenen.

Het flexibele systeem werkt zowel goed met een VMS-station, draaimelkstal, bindstal als visgraatmelkstal. Dit betekent dat veehouders hun melkapparatuur kunnen wijzigen of upgraden zonder dat de bedrijfsmanagementsoftware hoeft te worden aangepast, waardoor de bestaande database van de veestapel behouden kan blijven.

Eén centrale veestapel-database met verschillende melksystemen op uw bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Dit betekent dat u al uw activiteiten vanaf één centraal punt kunt bewaken, ongeacht het aantal melksystemen en koeien op het bedrijf.

Met Remote Farm Connection creëren we een bedrijfsnetwerk voor uw meest waardevolle systeem op het bedrijf. Dit flexibele systeem biedt ook een veilige toegang tot internet. Hierdoor kunt u de gegevensuitwisseling met bevoegde instanties automatiseren, evenals logboeken en andere informatie van derden, zoals dierenartsen, voedingsdeskundigen en bedrijfsadviseurs. Hierdoor worden uw administratieve taken aanzienlijk verlicht, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over virussen en malware.